Tuesday, November 22, 2011

INSPIRATION: THINGS THAT ANNOY ME TO DEATH! #1 Bad restaurants.

Bad restaurants are something that annoy me so much! I really don't understand restaurants with bad food and bad-taste ambience. It's something like if I would like to teach about fashion rules hating fashion by all the means and abominating everything about the fashion world. It's make no sense that a restaurant which is supposed to give food to the clients had employed a cook that can't cook well. Does someone hire a blind person to evaluate diamonds? Another thing that let me pissed off is that kind of restaurants that promise a refined ambiance with expensive prices but in the end of the meal you must take a stop in the nearest McDonald's. It's really cloggy because they only served samples of dishes at the caviar's prices, at least the music are good and the great decor distracted the hunger for a while. But when you left the restaurant you only could think about real food. Ok, they just want to be a trendy destination but how much it cost to hire someone that could fairly cook?     

***********************

Restaurantes com péssima comida é daquelas coisas que me irritam solenemente. Não posso entender restaurantes cuja exclusiva função seja fornecer comida aos clientes que contratem um cozinheiro que não sabe cozinhar. É como se alguém quisesse ensinar regras de moda, mas, detestasse tudo o que tenha  a ver com a moda e o fashion world. Qual é o sentido de se contratar um cego para avaliar diamantes? Ou um músico que tenha o ouvido mais duro que um tijolo? Outra coisa que me deixa puta da vida são aqueles restaurantes que têm uma excelente decoração a preços altissimos mas que no final da refeição (qual refeição?) ficamos com a sensação de que só nos foram apresentadas as amostras dos pratos principais e entradas de queijo de mistura com tomates cherry a preços de caviar russo. É algo embaraçoso quando saimos de um restaurante desses que nos estoirou um cartão de crédito e depois só conseguimos pensar em comida real e acabamos a noite no McDonalds mais próximo. Entendo que o dono do restaurante queira que o seu estabelecimento seja um destino trendy e frequentado por gente elegante e ela própria decorativa,  mas, custava muito contratar alguém que soubesse cozinhar?

 

No comments:

Post a Comment